Wie zijn we

Wie is tijdvoorwijn.nl
Tijdvoorwijn.nl is een online shop voor de wijnliefhebber met dagelijks, wekelijks en maandelijks nieuwe aanbiedingen op de mooiste en de lekkerste wijnen. Het ervaren team van tijdvoorwijn.nl concentreert zich op wijnen die tot de beste uit hun categorie behoren. Online wijn bestellen bij tijdvoorwijn.nl biedt vele voordelen. Wanneer je online wijn bestelt bij tijdvoorwijn.nl, kies je uit een groot assortiment van verschillende soorten wijn uit verschillende landen. Jouw bestelling wordt door PostNL aan de voordeur afgeleverd. Onze wijnen kun je al vanaf één fles bestellen. Door onze proefpakketten te bestellen, kun je eenvoudig verschillende wijnen proeven voor je besluit een specifieke wijn te bestellen. Wil je iemand wijn cadeau doen? Dat kan! Geef in het bestelproces aan dat de wijn een cadeau is, verander het afleveradres en vul jouw persoonlijke tekst in. Wij zorgen dat deze tekst op een kaartje komt en mee verstuurd wordt.

Specificaties
Je hoeft geen wijndiploma of verstand van zaken te hebben om mee te kunnen doen. Je eigen smaak daar gaat het om, laat de taboes en regels in de wijnwereld los. Op die manier ga je je eigen smaak ontdekken en genieten. Iedere wijn is speciaal en daarom selecteren wij al onze wijnen op hun unieke eigenschappen. Maar de wijn komt niet zomaar in het assortiment van tijdvoorwijn.nl. Nadat wij de eerste selectie hebben gedaan gaan deze wijnen de tweede ronde in. Een panel van klanten zal deze wijn ook op smaak, prijs en kwaliteit beoordelen. Als die net zo enthousiast zijn als wij dan komt de wijn in ons assortiment. Naast onze beschrijving van de wijn lees je ook in de extra informatie de specificaties wat die wijn zo bijzonder maakt. De specificaties zoals herkomst, smaak, druivenras, oogstjaar en alcoholpercentage, delen wij graag met je om jouw beslissing zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Wijn is beleving
Elke laatste vrijdag van de maand van 16.00 tot 19.00 uur hebben wij een open proeverij in ons wijnlokaal/showroom. We hebben dan een assortiment wijnen open staan waar je aan kunt ruiken, walsen, proeven en proberen. Je bent van harte welkom. Maar ook hebben wij alles voor je om goed voor de dag te komen op jouw verjaardag, BBQ of wat dan maar ook. Je haalt natuurlijk bij ons de heerlijkste wijnen voor je feest, wij hebben voldoende gratis koelers en wijnglazen klaarstaan om te lenen. Wat je ook gaat doen wij van tijdvoorwijn.nl zijn er graag bij.

Wijn is genieten
Volgens ons bestaat de wereld van wijn echter uit veel meer dan wijn alleen, het gaat om genieten! Dat genieten begint al thuis door in een veilige omgeving te bestellen. De wijn die je bij ons online bestelt, bestel je in een veilige omgeving, je kunt op een vertrouwde manier afrekenen en de wijn wordt op een veilige en verantwoorde wijze naar jou verstuurd. Maar je kunt ook jouw eigen account aanmaken, wijn bestellen wordt dan nog gemakkelijker daarnaast kun je altijd terugzien wat je eerder besteld hebt. Natuurlijk kun je ook bij ons de wijnen afhalen, geef in het bestelproces aan dat je de wijnen komt afhalen. We nemen contact met je op wanneer jouw bestelling klaar staat. Je bent van harte welkom in ons proeflokaal/showroom.