Tijd voor Nittnaus – 🍇 Ontdek deze week de betoverende wereld van Nittnaus wijnen! 🌟

8/03/2024 | Aanbieding

Nittnaus

Deze week hebben we iets bijzonders voor jullie klaarstaan: we introduceren met trots de prachtige wijnen van Nittnaus, een nieuw wijnhuis op onze website. Laat je verleiden door de unieke smaken van Oostenrijk!

🍷 Nittnaus Selection Zweigelt: Een charmante blend van Blaufränkisch en St Laurent druiven uit Burgenland. Bij de eerste slok valt de sappigheid van de Blaufränkisch op, met overvloedige tonen van morellen en rode aalbessen. De rijpe pruimen van de St Laurent voegen een diepe, rijke dimensie toe. Deze wijn is een charmeur met toegankelijk fruit en subtiele Oosterse specerijen. De zachte tannines zorgen voor een aangename beet, waardoor deze Zweigelt perfect is om op zichzelf te drinken of te combineren met gebraden rosbief of ossobuco in tomatensaus.

🌟 Nittnaus Selection Chardonnay: Ontdek het unieke karakter van deze biologische Chardonnay, gedijend in het bijzondere klimaat rond de Neusiedler See. Stralend goudgeel, met aroma’s van limoen en ananas in de neus. De mond wordt verwend met een volle, romige textuur en een rijke fruitigheid van citrus, mango en wijngaardperzik. De harmonieuze afdronk maakt deze Chardonnay uitnodigend om te drinken. Zonder houtrijping blijft de wijn heerlijk fris. Geniet ervan als aperitief of combineer met lichte visschotels en Aziatische gerechten.

Benieuwd naar deze verrukkelijke Nittnaus wijnen? Klik hier en ontdek de unieke smaak van Oostenrijk in elke fles!