Tijd voor Heritage – Ontdek deze week twee juweeltjes uit Chili! 🍷✨ Geniet van de elegante Heritage Cabernet Sauvignon en verfijnde Heritage Chardonnay.

16/02/2024 | Aanbieding

Heritage

Deze week hebben we voor jou twee prachtige wijnen uit de Heritage-collectie geselecteerd: de elegante Heritage Cabernet Sauvignon en de verfijnde Heritage Chardonnay. Ontdek de rijke smaken en karakteristieken van deze Chileense wijnen die perfect passen bij diverse gelegenheden.

Heritage Cabernet Sauvignon 🍒🍷
Duik in de diepte van deze Chileense Cabernet Sauvignon! Met zijn donkere kleur en fruitige aroma’s van zwoele cassis en rijpe kersen, is deze wijn een karakteristieke keuze. De volle smaak en verleidelijk zachte tannines maken hem ideaal voor borrels, feestjes of als veelzijdige eetwijn. Combineer hem met gegrild vlees, groenteschotels of een uitgebreide kaasplank voor een onvergetelijke ervaring!

Heritage Chardonnay 🍋🍐
Geniet van het plezier van deze drinkbare Chardonnay! Met verfrissende tonen van tropisch fruit, citrus en peren is deze wijn perfect toegankelijk en doordrinkbaar. Een uitstekende keuze als borrelwijn, waarbij je hem kunt combineren met hapjes zoals krabsalade, jonge kaas, groene olijven of een smakelijke prikker met tomaat, mozzarella en basilicum.

Ontdek de Heritage Cabernet Sauvignon en Heritage Chardonnay en maak van deze week een culinair avontuur. Klik hier om te profiteren van deze speciale aanbieding.