Proefpakket maart

1/03/2024 | Aanbieding

Proefpakket Ca’Bolani (6 flessen)

Duik in de rijke wereld van Ca’Bolani met ons proefpakket Ca’Bolani, een schitterende collectie van 3×2 flessen wijn die de diversiteit en authenticiteit van dit Italiaanse wijnhuis weerspiegelen.

Ca’Bolani Traminer: Laat je betoveren door de Ca’Bolani Traminer, een ode aan de druif uit het dorp Tramin. Deze strogele wijn, verwant aan de Gewürztraminer, betovert de zintuigen met een explosieve en bloemige neus. Rozen, jasmijn, citrusfruit en een vleugje munt wisselen elkaar af in een boeiend samenspel. In de mond onthult deze wijn een rijkdom en rondheid die opvallen, met veel aroma en een aanhoudende afdronk. Een drogere stijl dan zijn Franse tegenhanger, perfect om te ontdekken en te genieten.

Ca’Bolani Refosco: Verleg je grenzen met de Ca’Bolani Refosco, een intrigerende rode wijn die Friuli trots vertegenwoordigt. De Refosco dal Peduncolo rosso, oftewel “Refosco met de rode poot”, zal je verrassen met zijn prachtige heldere paarse kleur en aroma’s van jammy zure kersen, kruiden en subtiele harsachtige tonen. De krachtige smaak biedt een heerlijk contrast en een verfrissende fruitige frisheid, terwijl zachte tannines de lange afdronk sierlijk afmaken. Uniek en lekker fruitig, een wijn met een boeiend rafelrandje.

Ca’Bolani Pinot Grigio: Betreed de zee van Italiaanse Pinot Grigio’s met de bijzondere Ca’Bolani Pinot Grigio. Deze wijn heeft meer onderscheidingen ontvangen dan welke andere wijn uit de regio dan ook. Het heldere strogeel met een groene glans nodigt uit tot ontdekking. De intrigerende neus onthult tonen van rijp fruit, Golden Delicious-appel, citroenschil en florale nuances van acacia, mirre en salie. Het mondgevoel is lekker sappig, met ziltige tonen die een extra complexiteit toevoegen aan deze opmerkelijke wijn.

Ontdek de unieke smaken van Ca’Bolani met ons proefpakket en laat je smaakpapillen reizen door de karakteristieke Italiaanse terroirs.