Proefpakket januari

1/01/2024 | Aanbieding

Proefpakket Dry January (3 flessen)

Welkom in het nieuwe jaar! Om het jaar fris en gezond te beginnen, introduceren we met trots ons Proefpakket Dry January. Deze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd om je te laten genieten van een rijke smaakervaring zonder de toevoeging van alcohol. Laat je verrassen door de diversiteit en de kwaliteit van deze alcoholvrije wijnen.

🍋 Sinzero Chardonnay 🍋 De Sinzero Chardonnay verwelkomt je met een groengele kleur en onthult geuren van tropisch fruit, abrikozen en blanke noten. De smaak biedt veel frisheid, een fijne bite en een ware “wijnbeleving”. Geniet van de lange afdronk met subtiele citruszuren die de frisheid benadrukken. Een perfecte metgezel voor iedereen die Dry January omarmt.

🍾 Noa Sparkling White 🍾 NOA Sparkling White betovert met een frisse geur en krachtige bubbel die een filmend laagje aan de wijn toevoegt, waardoor het een plezierige alcoholvrije bubbel wordt. De smaak is fruitig met tonen van gerijpt fruit en een licht pepertje. Het mondgevoel is rond, met volle aroma’s die je doen vergeten dat het een alcoholvrije sparkling is. Laat deze sprankelende wijn je Dry January opvrolijken.

🍷 Pierre Zero Merlot 🍷 Een alcoholvrije Merlot met een verleidelijk robijnrode kleur. Laat je verleiden door dartel rood fruit dat opstijgt uit het glas. In de mond is deze wijn heerlijk fris en jeugdig, een prikkeling voor de zintuigen. Pierre Zero Merlot bewijst dat alcoholvrije wijnen vol karakter en smaak kunnen zijn, perfect voor een evenwichtige start van het nieuwe jaar.

Dit speciale proefpakket bieden we aan tegen een aantrekkelijke prijs, zodat je kunt genieten van de heerlijke smaken van Dry January. Of je nu bewust minder alcohol wilt consumeren of gewoon nieuwsgierig bent naar hoogwaardige alcoholvrije opties, deze wijnen bieden een smaakvol alternatief.