Proefpakket februari

1/02/2024 | Geen categorie

Proefpakket BIO PURE

Ervaar de puurheid van smaak met ons Proefpakket Pure, een zorgvuldig samengestelde selectie van 2×3 flessen wijn die de essentie van twee uitmuntende biologische wijnen belichaamt: 3x BIO PURE Verdejo en 3x BIO PURE Merlot.

BIO PURE Verdejo: Ontdek de Spaanse verfijning van de Verdejo-druif met deze BIO PURE Verdejo. Typerend voor Spanje, biedt deze druif een wijn die puur, aangenaam en zacht is. De wijn is droog, doordrenkt met tonen van tropisch fruit en citrus, wat resulteert in een verfrissende en levendige ervaring. Laat je verleiden door de puurheid van deze wijn, een ode aan het karakter van de Verdejo-druif.

BIO PURE Merlot: Een wereldberoemde druif, de Merlot, staat centraal in de BIO PURE Merlot. Hier krijgt de druif een podium waarop hij zijn krachtige en fruitige karakter volledig tot uiting kan brengen. Deze echte Merlot onthult een palet van rood, zwart en paars fruit, met een uitgesproken kruidige ondertoon die de wijn een bijzondere bite geeft. Ervaar de puurheid van Merlot in al zijn glorie met deze BIO PURE selectie.

Het proefpakket Pure is een uitnodiging om de puurste expressie van biologische wijn te ontdekken. Elk glas vertelt het verhaal van de druiven, de zorgvuldige wijnbereiding en de passie voor biologische landbouw. Perfect voor liefhebbers van zuivere, ongecompliceerde wijnen die het karakter van de druif en de natuur in al zijn puurheid willen ervaren. Laat je smaakpapillen genieten van de authentieke smaken van BIO PURE Verdejo en BIO PURE Merlot. Proost op puur genot!