Proefpakket april

1/04/2024 | Aanbieding

Proefpakket Pareto's Estate

Stap in de wereld van Pareto’s Estate en ontdek de essentie van genieten met ons Proefpakket Pareto’s Estate. Dit buitengewone pakket bevat 3×2 flessen wijn, met de perfecte combinatie van smaak, balans en karakter.

Pareto’s Estate Chardonnay: Laat de Pareto’s Estate Chardonnay je verleiden met zijn eenvoud en verfijning. Pareto’s analyse, de 80/20 regel, wordt hier bewezen: met minimale inspanning bereikt deze wijn maximale resultaten. Geniet van een doordrinkbare wijn met een klein vetje, verweven met tonen van citrus, tropisch fruit, verse toast en subtiele vanille. Perfect in balans, elke slok is een genot.

Pareto’s Estate Zinfandel: De Pareto’s Estate Zinfandel is een ware pleaser, ontworpen voor iedereen die van wijn houdt. Met een complexe neus van cassis, rood bosfruit, chocolade en een vleugje espresso, biedt deze wijn een onweerstaanbare ervaring. De zwoele aanzet, perfecte zuurgraad en subtiele tannines zorgen voor een uitgebalanceerde wijn, met een verrassend vleugje kaneel in de afdronk.

Pareto’s Estate Pinot Noir: Laat je betoveren door de Pareto’s Estate Pinot Noir, een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van eenvoudige vinificatie. Deze wijn “blows you away” met zijn fruitige explosie van aardbeien, kersen en frambozen, gelaagd met een zweem van vanille. Zo zacht als fluweel, met een knisperende frisheid en aroma’s die langzaam zijn gerijpt in het koele klimaat van Monterey.

Ontdek de kracht van Pareto’s Estate en laat je smaakpapillen reizen door een wereld van verfijning en genot. Proost op de kunst van wijnmaken! 🍷✨